Friday 23 November 2007

Metro


Helsinki, Kaisaniemi. 22.11.2007

9 comments:

Anonymous said...

Metrolla on kiire ja matkustajilla näyttää olevan aina kiire metroon, vaikka niitä menisikin tuhkatiheään. :)

http://jaakotar.vuodatus.net/

Elegia said...

Juu, metroon aina kiire, koska on ärsyttävää kuulla saapuvan metron ääni ja miettiä kumpaan suuntaan se menee. Kävelen tosin muutenkin aina liukuportaat :) Hyvä oivallus.

Anonymous said...

Ei ole maalla metroja. Lomaillessa kiire ihan tarttuu, jos joutuu vaikka metrolla kulkemaan ja toisten kiirettä katsomaan

Inkivääri said...

Metroasemilla tosiaan on usein kiire ja huiske - vaihtoaika on lyhyt tai junalle on juostava vaikka ihan varmuuden vuoksi...

Anonymous said...

Minua huvittaa kyllä eniten ne joiden täytyy portaat juosta ehtiäkseen metroon kun kolmen minuutin päästä tulee kuitenkin seuraava. Tosin ymmärrän, että jos aikoo johonkin tiettyyn jatkobussiin niin kiirettähän se pitää ja silloin on sekunttipeliä.

Anonymous said...

Kiireisen kaupunkilaisen kulkuneuvo!

http://helanes.blogit.kauppalehti.fi said...

Eipä tarvi juosta.

Katili said...

Rullaportaillakin on metrossa kiire, huomenna pitäisi taas mennä tuonne hulinaan.

Anonymous said...

Hellurei toveri!
Nyt on avattu uusi haastesivusto. Haasteet koostuvat aiheista josta olisi tarkoitus ottaa valokuva kahden viikon sisällä.

Sivuston tarkoituksena on, kuten muillakin haastesivustoilla, kertätä yhteen joukko saman harrastuksen omaavia ihmisiä, yhteisen harrastuksen kehitykseksi sekä rakentavien kommenttien saamikseksi ottamistaan kuvista.

Sivusto aloitti toimintansa vasta tänään, vaikkakin ideana tämä on pyörinyt kauan mielessäni. Toivottavasti tämä pieni ja vaatimaton sivusto nimeltään "inspiring picture" tulee saamaan tuulta siipiensä alle ja ihmiset tutustuisivat tutustumisen arvoisiin ihmisiin sivuston kautta.

Tervetuloa, jos ei muuta, niin ainakin kommenntia sivuille saa tulla antamaan :) !

http://www.freewebs.com/inspiringpicture

Onnea valokuvaushetkiisi!
<3 = Jonna, hiliputin@gmail.com

About Me

Please, click the picture to see details.

Blog Archive